Oud-profvoetballers mogelijk naar v.v. Almkerk 4

Foto: Facebookpagina Almkerk 4
10 mei 2023, 08:49
Verlopen

ALMKERK - Na een perfect seizoen van v.v. Almkerk 4 waarin zij ongeslagen kampioen zijn geworden, hopen de heren het op 9 juni te mogen opnemen tegen oud-profvoetballers in 'de Wedstrijd van je Leven'.

De talentvolle sportamateurs nodigen F.C. de Rebellen uit, het team waar onder andere Andy van der Meijde, John de Wolf, Wesley Sneijder, Royston Drenthe en Theo Janssen deel van uitmaken. Het is de hoofdprijs van een stemwedstrijd onder amateurclubs. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN onder leiding van Bas Nijhuis en zal voorzien worden van een voor- en nabeschouwing door Hans Kraaij jr.

‘Het vierde’ heeft het tot de Top-50 van Nederland geschopt en kan uw stem goed gebruiken. Na meerdere ludieke acties, waaronder een korte speelfilm, willen de jongens van het vierde via deze weg nóg meer stemmen winnen. Ga naar https://wedstrijdvanjeleven.nl/#/club/bbht26n-t1556907038 om op v.v. Almkerk 4 te stemmen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl