vv Sleeuwijk kampioen 3e Klasse E en promotie naar 2e klasse

Foto: Redactie
27 mei 2023, 18:18
Verlopen

SLEEUWIJK - Het was een spannende ontknoping van de voetbalcompetitie.

In de 3e klasse E hadden zowel GDC uit Eethen als vv Sleeuwijk kans om kampioen te worden. GDC had het echter niet meer eigen hand. GDC was wekenlang de koploper, maar door een goede reeks van overwinningen van vv Sleeuwijk en meerdere verloren wedstrijden door GDC stond vv Sleeuwijk op de voorlaatste competitiedag op de eerste plaats met 2 punten verschil van GDC. Toch wist vv Sleeuwijk het nog onnodig spannend te maken in de wedstrijd tegen Sparta ’30.

In de 33e minuut scoorde Jeffrey Molhoek de 1-0, terwijl de wedstrijd GDC tegen Haaften op dat moment 0-1 stond. De zege leek binnen. GDC wist uiteindelijk drie keer te scoren en de wedstrijd GDC – Haaften eindige in 3-1. vv Sleeuwijk kreeg geen kans meer om te scoren en Sparta ’30 kreeg toch wat kansen. Sleewijk wist de 1-0 over de streep te trekken en is kampioen in de 3e Klasse E. Sleeuwijk is daarmee verzekerd van tweede klasse voetbal volgend seizoen. GDC moet dit nog zien te bewerkstellingen in de nacompetitie, die vanaf zaterdag van start gaat.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl