Altena Regatta Roeiwedstrijd 1 juli in Wijk en Aalburg

Foto: Bart Stoutjesdijk
2 juni 2023, 20:44
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op zaterdag 1 juli 2023 vindt de Altena Regatta weer plaats. Dit jaar strijden de kernen van de gemeente Altena tegen elkaar op de afgedamde Maas bij Wijk en Aalburg.

De Altena Regatta is een jaarlijks terugkerend roei evenement waarbij de kernen van de gemeente Altena in onderlinge verbondenheid een eigen roeisloep bouwen en tegen elkaar strijden op het water. Het is een geweldige manier om de gemeenschap bij elkaar te brengen en de teamgeest te versterken. Dit jaar belooft het weer een mooi evenement te worden, met veel enthousiaste deelnemers en supporters. Het Strand Wijksche Waard is dit jaar de locatie van het de Regatta. Dit is een mooie plek bij het water en ook is er genoeg ruimte voor alle deelnemers en toeschouwers.

Het evenement begint om 08.30 uur en zal duren tot 22.00 uur. In de ochtend en middag zijn de roeiwedstrijden in verschillende klassen. Na de prijsuitreiking wordt er een BBQ met muziek georganiseerd voor de roeiers en de toeschouwers. Gedurende het evenement is er gelegenheid on te eten en drinken. Ook is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein voor fietsers en auto’s.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl