Nieuw Medipoint uitleenpunt in Veen geopend

Foto: Archief
2 juni 2023, 21:17
Verlopen

VEEN - Na de recente sluiting van het Medipoint uitgiftepunt in Almkerk is er nu een nieuw uitgiftepunt in Veen. Op 30 mei vond de opening plaats.

De zorgwinkel in Veen is al sinds 2021 gevestigd in de Electro World. Uit onderzoek van de dochter van eigenaar Dennis van Roosmalen bleek echter dat er een grote vraag was naar producten van Medipoint. De zorgwinkel is daarom nu een samenwerking aangegaan met thuiszorgwinkel Medipoint en Ledenvereniging Thebe Extra om ook voor deze partijen een uitleenpunt voor zorghulpmiddelen te faciliteren. Thebe Extra onderstreepte deze behoefte tijdens een gesprek met Van Roosmalen, wat heeft geleid tot de samenwerking tussen Medipoint, Zorgwinkel Veen en Thebe Extra.

Zorgwinkel Veen heeft een breed assortiment zorgartikelen, waarbij er veel aandacht is voor mobiliteit. Scootmobiels, rollators, rolstoelen, krukken, po-stoelen, maar ook hulpmiddelen voor het aan- en uittrekken van steunkousen. Het adres is Bagijnhof 19 in Veen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl