Voorleesmoment voor de allerkleinsten

Foto: Archief
2 juni 2023, 21:40
Verlopen

WOUDRICHEM - Bij het voorleesmoment bij de bibliotheek geniet u samen met uw kind van een mooi verhaal of prentenboek. Heerlijk ontspannen onder het genot van een kop koffie of thee.

Naast het voorleesmoment kunt u ook het BoekStartkoffertje in de bibliotheek ophalen. Met het ophalen van het koffertje krijgt u een lidmaatschap voor de Bibliotheek. Zo kunt u thuis ook lekker genieten van alle (prenten)boeken, puzzels en andere materialen die speciaal voor de allerkleinsten beschikbaar zijn.

Bij ieder voorleesmoment is KrijgdeKleertjes ook aanwezig. Daar ruilt u de te kleine kleding van uw kind(eren) om voor andere kinderkleding in een maatje groter. Ruilen is gezellig, goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Het eerstvolgende voorleesmoment is gepland op woensdag 14 juni tussen 09.00 en 11.00 uur in De Werf in Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl