Prijs voor vrijwilligers Thomashuis in Almkerk

Foto: Archief
7 juni 2023, 12:39
Verlopen

ALMKERK - De dorpsraad in Almkerk reikt regelmatig een vrijwilligersprijs uit aan een persoon of organisatie die zich al vrijwilliger(s) inzet(ten) voor de Almkerkse samenleving.

Afgelopen week hebben Kees Noorloos en Hannie Vink namens de dorpsraad Almkerk de prijs uitgereikt aan de tien vrijwilligers van het Thomashuis in Almkerk. Zij zorgen er voor dat de bewoners van het Thomashuis net wat extra aandacht krijgen. De voorzitter van de dorpsraad gaf aan dat vrijwilligers heel belangrijk zijn voor de leefbaarheid van de samenleving. Het Thomashuis neemt ook een belangrijke plaats in het dorp in. De vrijwilligers kregen allemaal een pluim met inscriptie uitgereikt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl