Tour de Tietema nieuwe sponsor De Ronde van Hank

Foto: Archief
8 juni 2023, 19:46
Verlopen

HANK - De Ronde van Hank heeft een nieuwe sponsor: Tour de Tietema.

Dat maakten de mannen van het YouTube-kanaal deze week bekend. Teamlid Josse Wester deed in 2021 al mee aan de wielerkoers. Dit jaar zal hij opnieuw uitkomen in de sportklasse. Ook hun continentale wielerploeg TDT-Unibet zal met meerdere renners aan de start verschijnen in de elite-wedstrijd. Daarnaast organiseert de kersverse sponsor de Tour de Tietema Clubkampioenschappen, speciaal voor Meesterknechten zoals de volgers van het YouTube-kanaal worden genoemd. Om alle meesterknechten zo goed als mogelijk voor te bereiden, komt Tour de Tietema met een boek met daarin trainingsschema’s en andere nuttige informatie over het beginnen met wielrennen.

De Ronde van Hank is dit jaar op 10 september.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl