De Stuiter speelt de voorstelling VIER

Foto: De Stuiter
10 juni 2023, 16:23
Verlopen

WOUDRICHEM - De Stuiter speelt de voorstelling VIER. Een bewerking van de TV reeks Dekalog uit 1988 van de Poolse cineast Krzysztof Kieslowski.

De voorstelling VIER gaat over vier verhalen van gewone mensen die in hetzelfde appartementsgebouw in Warschau wonen. De bezoekers krijgen deze mensen te zien op een keerpunt in hun leven, op momenten dat ze te maken krijgen met angst en verlies. Nu eens vol onbegrip, dan weer vol medeleven proberen ze greep te krijgen op hoe het leven zich aan hen voordoet. Zo maken ze zich los van geboden die van op afstand zeggen hoe te leven. Een verrassend divers en bij momenten een explosief totaaltheater stuk.

De voorstellingen staan gepland op 22, 23, 24, 29, 30 juni en op 1 juli. De speellocatie is in het oude Villa Forte pand aan de Hoge Maasdijk in Woudrichem. Kaarten zijn te koop via de website www.destuiter.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl