Denkend aan Holland bezocht Woudrichem

Foto: Biesboschlinie
10 juni 2023, 16:08
Verlopen

Woudrichem - In het weekend van 3 en 4 juni vonden in Woudrichem de opnames plaats voor het televisieprogramma Denkend aan Holland. In dit programma ontdekken André van Duin en Janny van der Heijden Nederland vanaf het water.

VVV Biesboschlinie was nauw betrokken bij de voorbereidingen van de opnames. Marianne Sijberden, directeur Biesboschlinie zegt hierover: “We zijn blij en trots dat we op deze manier de regio onder de aandacht kunnen brengen. Het is een mooi voorbeeld van hoe we in de Vestingdriehoek met elkaar samenwerken.” Naast Woudrichem bezochten de twee namelijk ook Gorinchem en Slot Loevestein.

Wat André en Janny tijdens de twee dagen precies allemaal gedaan hebben in Woudrichem blijft nog even geheim, dat komt eind augustus/begin september op televisie bij NPO1 omroep MAX.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl