Pontje Steur dit weekend uit de vaart

Foto: Archief
10 juni 2023, 17:52
Verlopen

WERKENDAM - Pontje Steur in Werkendam ligt sinds vrijdag 9 juni uit de vaart door motorproblemen.

Fietsers die gewoonlijk met het veer het Steurgat tussen de Noordwaard en Oostwaard oversteken, moeten tijdelijk een ander route kiezen. Dat is uitgerekend in dit weekend jammer gezien het met het mooie weer goed druk is met fietsers en voetgangers. Toen de motor het vrijdag begaf, hebben drie dames in een passerend bootje het pontje Steur en de schipper naar de oever geholpen. De technische man heeft nog geprobeerd te motor te repareren, maar dat lukt niet.

Er is onmiddellijk een gloednieuwe motor besteld. De verwachting is dat het pontje maandag 12 juni weer in de vaart komt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl