Welzijnsactiviteiten Trema Welzijn per definitief over naar Surplus Welzijn

Foto: Archief
15 juni 2023, 19:53
Verlopen

ALTENA - De welzijnsactiviteiten van Trema Welzijn worden definitief per 1 juli overgedragen aan Surplus zo is nu besloten.

Het welzijnswerk was binnen Trema een klein organisatieonderdeel. Door de welzijnsactiviteiten over te dragen aan Surplus is de dienstverlening ook voor de toekomst gegarandeerd. Alle medewerkers en vrijwilligers van Trema houden hun huidige werk en gaan mee naar de nieuwe organisatie van Surplus Welzijn. Zij bieden de inwoners van gemeente Altena ook straks de diensten, hulpverlening en activiteitenbegeleiding die zij gewend zijn. De bekende gezichten en contacten blijven en ook de samenwerking met andere maatschappelijke partners blijft hetzelfde. De huidige locaties, waar de medewerkers hun spreekuur houden en activiteiten organiseren, blijven in gebruik. Surplus neemt de gemaakte afspraken van Trema met de gemeente over. Het bestaande aanbod van welzijnsactiviteiten is hiermee gegarandeerd.

Surplus biedt een compleet aanbod op het gebied van welzijn, wonen, thuiszorg, intramurale zorg en behandeling in West-Brabant. In gemeente Altena is Surplus sinds 2018 actief met buurtbemiddeling. Kinderopvang van Trema blijft zelfstandig bestaan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl