ZVDO’74 gaat friet bakken voor de clubkas

Foto: ZVDO'74
19 juni 2023, 14:20
Verlopen

ANDEL - De waterpolo commissie van ZVDO'74 veranderd op vrijdag 23 juni de officiële training in een ware happening waarbij introducés en familie welkom zijn.

De sponsorcommissie van de club zal op deze avond friet gaan bakken voor alle aanwezigen. De opbrengsten van de lekkere snacks, krokante frietjes en het koele drinken worden door gesluisd naar de penningmeester van de club. Om 19.00 uur begint de avond. Zwemmers en waterpoloërs mogen dan vrij zwemmen in het binnenbad van AquaAltena waarbij ze hun skills mogen tonen op onder andere de stormbaan. Ondertussen kunnen de ouders bestellen en afrekenen om de inwendige mens te voeden. Daarna zullen de activiteiten naar buiten verplaatsen voor het midzomernacht waterpolo. De organisatie zal de liefhebbers van Sport en Spel indelen in bepaalde teams zodat er ook nog fanatiek en sportief gestreden zal worden. Dit met als doel de honger weer een beetje op te wekken zodat er een tweede ronde bestelt kan worden.

Alle ZVDO leden, oud-leden, aanhang en introducés zijn welkom. Zelf een campingstoel mee nemen kan handig zijn. AquaAltena is aan de Middenweg 1 in Andel. 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl