Wisselend succes Biesboschzwemmers

Foto: Archief
20 juni 2023, 22:32
Verlopen

WERKENDAM - In Eindhoven en Dronten is er door twee zwemmers van de Biesboschzwemmers deelgenomen aan wedstrijden.

Beide zwemmers kwamen op twee afstanden aan de start. Lars de Kooter startte op de 100 en 200 meter schoolslag tijdens de Nederlandse Junioren Kampioenschappen 2023 (NJK2023). Ingmar Visser zwom in de Lage Vaart in Dronten de 1000 meter school- en vrije slag.

Het tweede ‘Nederlandse’ weekend voor Lars was in Eindhoven en leverde wisselende resultaten op. Lars wist op de 200 meter schoolslag ruim een halve seconde van zijn persoonlijk record af te halen. De tussentijd na 100 meter tijdens de 200 meter gaf moed voor de 100 meter een dag later. Helaas wist Lars op de 100 meter niet het resultaat te boeken wat hij wilde. 

In Dronten werd voor de eerste keer een open water wedstrijd georganiseerd. In de Lage Vaart had men een baan van 500 meter uitgezet en daar wist Ingmar snellere tijden te realiseren dan een week eerder. Op de vrije slag werd Ingmar zevende en op de schoolslag eindigde hij op een vierde plaats. Op de vrije slag was Ingmar deze keer sneller dan op de schoolslag.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl