Zomeravond buitenconcert Fanfare O.N.S.

Foto: Fanfare O.N.S.
22 juni 2023, 20:04
Verlopen

NIEUWENDIJK - Fanfare O.N.S. uit Nieuwendijk organiseert op zaterdag 1 juli een zomeravond buitenconcert.

Het opleidingsorkest van O.N.S. opent deze avond met een aantal vrolijke nummers, zoals Bella Ciao en Aladdin. Het opleidingsorkest van O.N.S. bestaat uit 17 muzikanten van 8-13 jaar oud en is de grote trots van de vereniging. Het is bijzonder hoe goed zij het afgelopen jaar hebben leren samenspelen en hoe zij zelf én de luisteraars kunnen laten genieten van hun optreden. Als gastorkest is Sophia’s Opleidingsorkest (SOL) uit Loon op Zand uitgenodigd.

Fanfare O.N.S. zal deze zomeravond afsluiten. Dirigente Anneke Konings- Kros weet altijd een aantrekkelijk programma samen te stellen met vrolijke, lichte muziek.  Daardoor belooft het een mooie avond te worden, voor iedereen in Nieuwendijk. Als locatie voor het buitenconcert is gekozen voor het hart van Nieuwendijk, namelijk Dorpshuis Tavenu. Speciaal voor deze zomeravond faciliteren zij een groot buitenterras, zodat u tijdens het luisteren naar de muziek kunt genieten van een lekker drankje. Het concert begint op zaterdag 1 juli om 19.30 uur en iedereen is van harte welkom om te komen luisteren en genieten!

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl