Man te water tijdens viswedstrijd

Foto: Archief
28 juni 2023, 23:22
Verlopen

ALMKERK - Een man is dinsdagmiddag in het water gevallen.

Dit gebeurde tijdens een viswedstrijd van een verzorgingshuis aan de Rivierenland in Almkerk. Vanwege de beperkte mobiliteit van de man werden de hulpdiensten opgeroepen. De brandweer heeft de man uit het water gehaald en overgedragen aan de ambulancedienst. Een organisator van de viswedstrijd laat weten dat de man in orde is en alweer thuis is. Nadat de man in het water was gevallen, werd hij al voordat de hulpdiensten arriveerden geholpen door andere vissers en vrijwilligers. Zij hielden de man boven water totdat de brandweer ter plaatse was om assistentie te verlenen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl