Boerenerfdag Altena bij Akkerbouwbedrijf Bodemtrouw

Foto: Archief
2 juli 2023, 11:57
Verlopen

DUSSEN - De Boerenerfdag is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij ieder jaar een ander boerenbedrijf in Altena zijn deuren open zet voor bezoekers.

Op zaterdag 26 augustus 2023 is het de beurt aan Akkerbouwbedrijf Bodemtrouw in Dussen. Arjan en Anneke de Graaf runnen samen met een medewerker het akkerbouwbedrijf met 150 hectare, waarop onder andere aardappels, uien, bieten, wintertarwe, graszaad, vlas en sperziebonen geteeld worden. Ook de kinderen Rick (8) en Elin (2) zijn regelmatig op de boerderij te vinden. Familie De Graaf en de organisatie kijken uit naar een fantastische dag, waarbij van alles te zien en te leren is over het akkerbouwbedrijf. Lokale ondernemers en organisaties presenteren zich op de boerenmarkt. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen zich goed vermaken terwijl de (groot)ouders genieten van een bakje koffie op het terras.

Kom 26 augustus dus vooral een kijkje nemen aan de Pleunesteeg 10 in Dussen. Toegang en parkeren zijn gratis. Volg Puur uit Altena op Facebook om als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuws rondom de Boerenerfdag. Puur uit Altena is een samenwerking tussen ZLTO Altena Biesbosch, ANV Altena Biesbosch en de Streekproducenten en heeft als doel boeren en burgers uit Altena dichter bij elkaar te brengen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl