Digi-inloop bij de bibliotheken in Altena

Foto: bibliotheekaltena.nl
2 juli 2023, 11:33
Verlopen

ALTENA - SeniorWeb Land van Heusden en Altena en de Bibliotheek CultuurPuntAltena organiseren de Digi-inloop.

De Digi-inloop is dé plek in Altena waar u met uw digitale vragen terecht kunt. Of het nu gaat om het installeren van een programma, het activeren van uw nieuwe tablet of een digitaal boek op uw e-reader. Vrijwilligers van SeniorWeb en medewerkers van de Bibliotheek CultuurPuntAltena staan voor u klaar. Naast het beantwoorden van uw vragen, kunt u er ook informatie krijgen over (basis) cursussen en training van het Digi-Taalhuis. Iedereen is welkom. U hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om gebruik te maken van de Digi-inloop.

U kunt op verschillende data in juli en augustus terecht in de bibliotheekvestigingen in Altena. Kijk op de website https://www.bibliotheekaltena.nl/ onder ‘Agenda’ voor de data bij u in de buurt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl