Files op A27 bovenaan File Top 10 van ANWB

Foto: Archief
2 juli 2023, 17:08
Verlopen

ALTENA - De ANWB meldt dat de afgelopen zes maanden de filezwaarte in Noord-Brabant met 36 procent is toegenomen.

De ANWB noemt de hoogte van deze toename in Noord-Brabant opmerkelijk. De cijfers over alle A- en N wegen laten ook zien dat het fileprobleem zich in steeds meer regio’s voordoet. Op de eerste plaats in de file top tien van 2023 staat de A27 van Utrecht richting Breda, tussen Lexmond en Werkendam. In 2019 stond deze weg nog op de tweede plaats. De A27 in de richting van Breda nar Utrecht tussen Geertruidenberg en Gorinchem staat op de tweede plaats in de file top tien. Terwijl dit traject in 2019 nog op de vierde plek stond.

De dagelijkse files zijn direct teruggekeerd nadat de laatste coronamaatregelen eind maart vorig jaar werden ingetrokken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl