NK Beachvolleybal voor kids op 8 juli

Foto: Kadijk Beach
2 juli 2023, 11:45
Verlopen

WERKENDAM - Iedereen kan meedoen, ook zonder ervaring, met het NK Beachvolleybal voor kids in Hoek van Holland.

In samenwerking met de Nevobo kunnen kinderen gaan beachvolleyballen. Ervaring is nog niet belangrijk en je hoeft ook nog niet alles te kunnen. De spelmethode ‘Kadijk Beachvolleybal Start Systeem’ gaat namelijk uit van wat je wel kan, en niet van wat je nog niet kunt. Je speelt gelijk twee tegen twee, net als bij het echte beachvolleybal. De Werkendamse wereldtopper Raïsa Schoon is ambassadeur.

Het toernooi wordt gespeeld op 8 juli op het strand van Hoek van Holland. Er zijn twee leeftijdscategorieën, één tot en met 11 jaar en één tot en met 13 jaar. Heb je interesse om hier aan mee te doen? Neem dan contact op met Kadijk Beach in Werkendam via het e-mail adres info@kadijkbeach.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl