Welzorg en Medipoint verzorgen Wmo-hulpmiddelen

Foto: Archief
2 juli 2023, 11:19
Verlopen

ALTENA - Vanaf 1 juli verzorgen Welzorg en Medipoint de Wmo-hulpmiddelen in de gemeente Altena.

Maakte u gebruik van een hulpmiddel van Medipoint via het oude contract? Dan heeft u reeds een brief ontvangen. U heeft aan kunnen geven of u wilt overstappen naar Welzorg of dat u bij Medipoint wilt blijven. Het hulpmiddel dat u op dit moment in gebruik hebt, kunt u blijven gebruiken. Vanaf 1 juli voert Welzorg of Medipoint het onderhoud aan uw hulpmiddel uit.

Het u vragen over uw Wmo-hulpmiddelen? Voor vragen of bij een storing kunt u contact opnemen met één van beide klantenservices. Voor Welzorg kunt u 24 uur per dag bellen met 088 – 0016 700 en voor Medipoint kunt u, ook 24 uur per dag, bellen naar 088 12 48 203.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl