Atletiekpark Altena is opgeleverd

Foto: Gemeente Altena
3 juli 2023, 19:58
Verlopen

SLEEUWIJK - Atletiekpark Altena is eindelijk gereed en opgeleverd.

De aanleg van het Atletiekpark kende veel tegenslagen, waardoor de oplevering bijna een jaar later is dan gepland. Voor Altena Road Runners gaat met de oplevering een langgekoesterde droom in vervulling. Na vele jaren van trainen op andere sportlocaties hebben ze nu een volwaardige atletiekbaan tot hun beschikking die van alle gemakken en faciliteiten is voorzien. Daarnaast zal het Altena College het volgende schooljaar lessen bewegingsonderwijs verzorgen. Het Atletiekpark is zo ingericht dat niet alleen atletiekonderdelen beoefend kunnen worden, maar ook diverse andere sporten.

De officiële opening van Atletiekpark Altena volgt later dit jaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl