Brand in opslag boerenbedrijf

Foto: Archief
5 juli 2023, 21:04
Verlopen

WIJK EN AALBURG - In Wijk en Aalburg brak dinsdagavond brand uit in een opslag bij een boerenbedrijf.

De melding van de brand aan de Dodesteeg kwam tegen middernacht binnen bij de brandweer. Door de brandende hooibalen werd het dak van de opslag zwart. Om de brand goed te kunnen blussen, moest de grote berg hooi met twee machines naar buiten worden gereden. Buiten werd het hooi vervolgens afgeblust. Daar voor werden vier bluswagens, een hoogwerker en een grote waterwagen ingezet. Rond half een was de brand onder controle. Door het snelle handelen sloeg het vuur niet over naar de naastgelegen koeienstal.

Hoe de brand in Wijk en Aalburg kon ontstaan is nog niet duidelijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl