Bouw sociale huurappartementen De Dusse in Dussen gestart

Foto: Bouwlinie
16 juli 2023, 11:19
Verlopen

DUSSEN - Op dinsdag 11 juli jl. sloegen wethouder Shah Sheikkariem en Han Jetten, directeur-bestuurder van Bazalt Wonen, de symbolische eerste paal voor de bouw van De Dusse in Dussen.

Het appartementencomplex met sociale huurwoningen is in rap tempo ontwikkeld en komt op een unieke locatie aan de rand van het dorp. Vanuit hun ruime appartement met balkon kijken de huurders straks aan drie zijden uit over de weilanden. Naast het complex komen voldoende parkeerplaatsen en een waterpartij. De huurwoningen worden gebouwd over vier woonlagen en zijn geschikt voor een- en tweepersoonshuishoudens. Veertien van de twintig appartementen hebben naast een woonkamer, slaapkamer en badkamer ook nog een extra slaap- of werkkamer. Dat maakt de woningen zeer geschikt voor starters op de woningmarkt.

De nieuwe huurappartementen worden naar verwachting eind 2024 opgeleverd. Zo’n drie tot zes maanden daarvoor worden de appartementen te huur aangeboden via www.woongaard.com, het woonruimteverdeelsysteem in de regio. Meer informatie over dit nieuwbouwproject is te lezen op https://www.bazaltwonen.nl/duurzaamwonen/project/de-dusse.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl