Verleggen hoge druk gasleiding Enexis nabij Hank

Foto: Rijkswaterstaat
16 juli 2023, 11:31
Verlopen

HANK - Enexis is bezig met de werkzaamheden voor het vervangen van een hogedruk gasleiding. De bestaande gasleiding ligt langs de A27 van de aansluiting Geertruidenberg tot de aansluiting Hank. Deze gasleiding moet verwijderd worden voor de verbetering van de A27.

Voordat de bestaande gasleiding verwijderd kan worden, legt Enexis een nieuwe gasleiding aan die de bestaande gasleiding vervangt. Enexis voert de aanleg van de nieuwe gasleiding is verschillende fasen uit. Fase 1 en 2 zijn inmiddels afgerond. Fase 3 loopt tot en met 28 juli.

Om veilig te kunnen werken, is tijdelijk de Keizer Napoleonweg eenrichtingsverkeer voor auto’s en vrachtwagens vanaf de Kurenpolderweg naar wegrestaurant Napoleon. Ook is het fietspad afgesloten. Fietsers kunnen ter hoogte van de Kurenpolderweg omrijden via Hank. Lokaal verkeer dat vanaf de Napoleonweg naar de Kurenpolderweg wil rijden (in zuidelijke richting) wordt omgeleid via de Keizersveerbrug op de A27 en de afrit 21 Hank in de richting van de Kurenpolderweg. De omleiding staat met borden aangegeven. Na 28 juli worden deze verkeersmaatregelen weer opgeheven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl