Zes podiumplaatsen voor de Biesboschzwemmers

18 juli 2023, 22:37

ALTENA - Op de Bosbaan in Amstelveen werd voor de 53e keer een open water wedstrijd georganiseerd en daar kwamen Lars de Kooter en Ingmar Visser namens de Biesboschzwemmers aan de start.

Deze twee zwemmers namen ook deel aan de 11e open water wedstrijd in de Gaasperplas in Amsterdam. De oogst was 6 keer een podiumplaats en dit ondanks dat er beide dagen veel wind stond.

Lars startte vijf keer waarvan twee keer op de Bosbaan. Op de Bosbaan zwom Lars de 2000 en 1000 meter schoolslag en op de eerste afstand moest hij een stevige strijd leveren om de winst te pakken in zijn categorie. Ingmar Visser eindigde zowel op de Bosbaan als in de Gaasperplas op het podium. Op de Bosbaan moest Ingmar genoegen nemen met de derde plaats, maar in Amsterdam mocht hij een zilveren medaille ophalen.