Expositie bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Aangeleverd
21 juli 2023, 17:29
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Bij Maaswaarden ouderenzorg, locatie Wijkestein aan de Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg, is op de begane grond papiersnijwerkkunst te zien van Arie de Ruiter uit Wijk en Aalburg.

In het atrium van Wijkestein staat een gesloten vitrinekast. Hierin is per twee maanden een verzameling van iemand uit de omgeving in te zien. De expositie van Arie de Ruiter is tot eind september 2023 te zien. 

De vitrinekast is daarnaast in de maanden juli en augustus gevuld met stenen vogeltjes beeldjes van mevrouw van Asperen, in september en oktober naaigerei en vingerhoedjes van mevrouw van Asperen en in november en december sieraden van Jenny Versteeg. Wilt u meer informatie, gratis exposeren of uw eigen verzameling tentoonstellen bij Maaswaarden ouderenzorg? Neem dan contact op met Bert Noorloos. Dit kan telefonisch via 0416-698400 of via de mail naar b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl