Roefelweek in Giessen weer een groot succes

Foto: Nicolette van Andel
26 juli 2023, 10:34
Verlopen

GIESSEN - In Giessen is de jaarlijkse Roefelweek weer ten einde. Vorige week was het met 47 kinderen, acht stagiaires en het tienkoppige Roefelteam een groot feest in en om de HartenJager.

Naast veel creativiteit was er ook ruimte voor sportiviteit en bedrijfsbezoeken, het zogenaamde Roefelen. De Buffelgaard in Wijk en Aalburg kreeg bezoek, er werden appeltaartjes gebakken een Nieuwjaarsduik genomen in het Esmeer want Winter was dit jaar het thema.

Op donderdag gingen de kinderen met de partybus van Happy Tours naar de Ontdekhal in Utrecht en op vrijdag was er een sportieve zeskamp. Na het succes van deze Roefelweek kijken veel kinderen alweer uit naar die van volgend jaar. Inmiddels heeft de organisatie daarvoor al 34 aanmeldingen binnen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl