Twee nieuwe beheerders voor O.V.O.-gebouw

Foto: Facebookpagina OVO Oudendijk
26 juli 2023, 10:30
Verlopen

OUDENDIJK - Het O.V.O.-gebouw in Oudendijk heeft twee nieuwe beheerders. De uit Nieuwendijk afkomstige buurvrouwen Carolien Craaijo en Manon van Tilborg nemen sinds het beheer van het verenigingsgebouw over van Nel Baggerman.

Zij was ruim 20 jaar de beheerder van het gebouw. Het O.V.O.-gebouw is een dorpshuis voor vergaderingen, feesten en partijen. Bovendien hebben talloze verenigingen er hun thuisbasis. De kersverse beheerders zullen alle activiteiten overnemen.

Daarnaast heeft het bestuur van de vereniging de ambitie om activiteiten uit te breiden en het is met name de wens om ook activiteiten overdag te laten plaatsvinden in het gebouw. Verder heeft het bestuur van de vereniging de ambitie om het gebouw verder te verduurzamen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl