Gratis sportlessen met Max Vitaal

Foto: Gemeente Altena
30 juli 2023, 10:14
Verlopen

ALTENA - Altena vindt het belangrijk om sporten beschikbaar te maken voor iedereen. Ongeacht leeftijd of beperking. Een van de manieren om dat te doen is met de gratis lessen van Max Vitaal.

Iedereen wil gezond en fit blijven. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. Een vitale leefstijl waarin sporten en bewegen een rol spelen draagt bij aan de gezondheid. Daarnaast biedt sporten sociale contacten, gezelligheid, ontspanning en plezier. Via Max Vitaal kunt u gratis allerlei sporten uitproberen, zonder direct lid te hoeven worden. Denk aan padel en volleybal. Maar ook sociale activiteiten als kaarten en jeu de boules.

Een overzicht van alle activiteiten vindt u in de Max Vitaal gids. De gids is te vinden bij onder andere de bibliotheek, huisarts, fysiotherapeut, dorpshuis of gemeentehuis. Of kijk alvast op de website www.sportcoachaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl