Wordt vrijwilliger bij het Servicepunt Vrijwilligers

Foto: Archief
30 juli 2023, 11:58
Verlopen

NIEUWENDIJK - Op de locatie Nieuwendijk zoekt het Servicepunt Vrijwilligers een vrijwilliger om via de computer de vraag en het aanbod bij te houden.

Het Servicepunt Vrijwilligers is onderdeel van Surplus en is de lokale matchmaker in vrijwilligerswerk in de gemeente Altena. Het uitgangspunt is dat vrijwilligerswerk voor iedereen toegankelijk is: man of vrouw, oud of jong, wel of niet gestudeerd en wel of geen betaalde baan. Vrijwilligerswerk is zo divers dat er voor iedereen mooie klussen beschikbaar zijn die passen bij individuele wensen en interesses. Servicepunt Vrijwilligers bemiddelt in vraag en aanbod om enthousiaste vrijwilligers te matchen aan mensen of organisaties die juist wat hulp kunnen gebruiken.

Taken zoals persoonlijke gesprekken voeren, telefoontjes plegen, e-mails verzenden, vacatures omzetten en de vacatureramen verversen zijn niet weg te denken. Maar ook het mee denken en uitvoeren van promotieactiviteiten is een belangrijke taak. Er wordt iemand gezocht voor 1 of 2 dagdelen per week. Het werk kan zowel thuis als vanuit Nieuwendijk gedaan worden. Interesse? Kijk dan op de website www.servicepuntvrijwilligers.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl