Fotowedstrijd resultaten ANV Bloemenmengsel op de Boerenerfdag

Foto: Aangeleverd
10 augustus 2023, 12:03
Verlopen

DUSSEN - Donderdagavond 20 april heeft de Agrarische Natuurvereniging Altena-Biesbosch weer haar bloemzaadmengsel uitgedeeld aan veel bewoners in Altena.

Dit jaar vindt de Boerenerfdag op 26 augustus plaats bij Akkerbouwbedrijf Bodemtrouw in Dussen. Op deze dag wil de organisatie weer, net als vorig jaar, foto’s tonen van de resultaten met het Altena bloemenmengsel. Misschien heeft u wel een paar tegels gewipt of een rand in de tuin vrijgemaakt waar nu een prachtig bloemenmengsel staat? Maak een paar mooie foto’s en stuur uw mooiste foto naar info@anv-altenabiesbosch.nl onder vermelding van uw naam en adres en telefoonnummer.

Het adres is nodig om de prijs te kunnen bezorgen. Doe dit voor 21 augustus zodat de organisatie nog de tijd heeft om een mooie afdruk te laten maken. De bezoekers op de Boerenerfdag mogen aangeven wie de mooiste foto heeft gemaakt. De winnaar krijgt een Puur uit Altena-waardebon als prijs.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl