Tweedehands zomer boekenverkoop Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Archief
10 augustus 2023, 11:55
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op woensdag 16 augustus van 14.00 tot 16.30 uur wordt er een extra zomer boekenverkoop georganiseerd door Maaswaarden ouderenzorg op locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg.

Er staan weer duizenden boeken te wachten om aan een nieuwe eigenaar te worden verkocht. De zomerverkoop is ook een mooie gelegenheid voor alle vakantiegangers die in de buurt op campings verblijven om gezellig een paar uurtjes te komen snuffelen tussen de vele boeken en vakantieleesvoer op te doen.

Op alle gebied is er wel iets te vinden, oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, roman, thriller enz. Iedereen gaat hier wel met iets de deur uit. De verkoop vindt plaats op de derde etage bij aanleuncomplex Munnikenstate, Azaleastreaat 26 in Wijk en Aalburg. Via de hoofdingang van Wijkestein. Voor meer informatie kunt u bellen met Bert Noorloos via telefoonnummer 0416-698400.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl