Rechterrijstrook A27 donderdagavond enige tijd afgesloten

Foto: Archief
12 augustus 2023, 15:06
Verlopen

WERKENDAM - De rechterrijstrook van de A27 bij Werkendam richting Breda was donderdagavond afgesloten vanwege een ongeluk.

Een auto belandde daarbij met grote schade aan de voorkant in de berm. Het verkeer richting Breda kreeg op het hoogtepunt te maken met ruim een halfuur vertraging. Het ongeval gebeurde donderdagavond rond 18.10 uur, waarna alle betrokkenen naar het ziekenhuis werden vervoerd.

Hoeveel voertuigen te maken hadden met het ongeval is niet duidelijk. De rechterrijstrook ging dicht om de auto af te kunnen voeren. Ook is Rijkswaterstaat na het ongeval bezig met ‘werkzaamheden aan apparatuur in de berm’. Tegen de nacht waren beide rijstroken weer open.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl