Frontrunners houdt inloopavond over plannen in Dussen

Foto: Sander van Strien
18 augustus 2023, 19:48
Verlopen

DUSSEN - Frontrunners, waar evangelist Tom de Wal oprichter van is, is van plan om aan de Oude Kerkstraat 6 in Dussen een nieuwe onderkomen te realiseren.

In verband met de voorbereidingen van de benodigde vergunningen organiseert Frontrunners een inloopbijeenkomst. Momenteel worden voor de nieuwbouwplannen de benodigde voorbereidingen getroffen. Het nieuwe pand zal een grote en kleine conferentiezaal, kantoren, video- en audiostudio’s en klaslokalen omvatten. Ook zal aan de overzijde van Oude Kerkstraat 6 het parkeerterrein worden uitgebreid.

Op donderdag 31 augustus zijn geïnteresseerden tussen 16.00 en 20.00 uur welkom om een toelichting op de plannen te krijgen en daarover vragen te stellen. De inloopbijeenkomst wordt gehouden in hotel-restaurant De Koppelpaarden, Oude Kerkstraat 1 in Dussen. Een aantal inwoners van Dussen startten in januari een petitie tegen de nieuwbouwplannen. Zij zijn bang voor overlast. De inwoners van Dussen gaven aan dat de plannen van Frontrunners Ministries niet geschikt zijn voor het kleine dorp.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl