Instrumentaal concert in Maranathakerk Werkendam

Foto: Aangeleverd
27 augustus 2023, 10:31
Verlopen

WERKENDAM - Was u er in juni vorig jaar ook bij? Dan bent u het er ongetwijfeld mee eens dat het concert van organisten Bert Kruis en Johan den Hoedt en trompettist Arie Verheij absoluut voor herhaling vatbaar was.

Heeft u het toen gemist? Dan is dit uw kans om dat goed te maken! Op zaterdagavond 2 september hopen de heren namelijk opnieuw een gevarieerde muzikale avond in de Werkendamse Maranathakerk aan de Gedempte Haven 1 te verzorgen. Dit keer worden ze versterkt door fluitiste Jeanette Jelier. Deze vier enthousiaste en getalenteerde muzikanten zullen zowel solo als gezamenlijk stukken ten gehore brengen van allerlei bekende componisten. Natuurlijk is er ook ruimte om zelf uw muzikale steentje bij te dragen want ook dit jaar is er weer ruimte voor samenzang.

De deuren gaan om 19.00 uur open, het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Aan het einde van deze muzikale avond is er een collecte. De opbrengst daarvan is bestemd voor de Maranathakerk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl