Expositie ‘Letters voor het leven’

Foto: Archief
1 september 2023, 17:01
Verlopen

WOUDRICHEM - Vanaf 4 september is in de Bibliotheek in Woudrichem de expositie ‘Letters voor het leven’ te bezoeken. De expositie bestaat uit prachtige foto’s. Deze beelden laten bezoekers stilstaan bij het belang van een leesvaardige generatie.

Ongeveer 2,5 miljoen Nederlanders hebben moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. De maatschappelijke kosten van deze laaggeletterdheid bedragen ruim 1,1 miljard euro per jaar. Tijd om in actie te komen voor een geletterde samenleving.

De Bibliotheek CultuurPuntAltena sloot zich aan bij het Leesoffensief Brabant. Door intensieve samenwerking met gemeenten, provincie, kinderopvang, basis-, voortgezet en beroepsonderwijs en bibliotheken gaat het Leesoffensief Brabant voor een geletterde jeugd. Kijk voor meer informatie en bezoektijden op bibliotheekaltena.nl/leer.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl