Grote brand in bedrijfspand haven Werkendam

Foto: Twitter Kees Vreeken
1 september 2023, 23:54
Verlopen

WERKENDAM - In de haven van Werkendam is aan de Ingenieur Blankenstraat vrijdagavond omstreeks 22.20 uur brand uit gebroken.

De brandweer heeft vrij snel opgeschaald naar ‘grote brand’ en kwam met meerdere tankspuitwagens en hoogwerkers ter plaatse. Dit betrof diverse korpsen uit de regio. Over de oorzaak, of mogelijke gewonden, is nog niets bekend. Er was naast brandweer ook politie en een ambulance aanwezig.

In de loods waren gasflessen aanwezig die voor ontploffingen zorgen. Ook was er sprake van een flinke rookontwikkeling. Onbekend is nog waardoor de brand is ontstaan. Om 23.50 uur leek de brand grotendeels onder controle. Door adequaat ingrijpen van de brandweer verspreidde de brand zich ook niet naar omliggende panden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl