Blazersklas klarinet en saxofoon voor volwassenen

Foto: Aangeleverd
6 september 2023, 15:56
Verlopen

WOUDRICHEM - Heeft u altijd al klarinet of saxofoon willen leren spelen of bent u toe aan een leuke nieuwe uitdaging, dan is de blazersklas van Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd wellicht iets voor u.

Op woensdagavond 27 september gaat de blazersklas speciaal voor volwassenen van start. Iedereen die klarinet of saxofoon wil leren bespelen is welkom. Het instrument krijgt u van de vereniging in bruikleen. In groepsverband krijgt u 8 lessen de tijd om te zien of het iets voor u is en daarna beslist u of u verder wilt met individuele lessen of dat u lid wordt van de vereniging.

De lessen worden gegeven in ’t Rondeel te Woudrichem. De bijdrage voor deze 8 groepslessen van een uur, inclusief instrument en lesmateriaal, is € 50,00. Heeft u interesse om de sprong naar de klarinet te wagen of de uitdaging op saxofoon aan te gaan, mail dan naar voorzitter@kunstnastrijd.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl