Activiteiten aanmelden voor Sjors Sportief en Sjors Creatief

Foto: https://www.sjorssportief.nl/
10 september 2023, 13:35
Verlopen

ALTENA - De gemeente Altena blijft samenwerken met Sjors Sportief en Sjors Creatief. Die twee zijn de boegbeelden van het gelijknamige sport- en cultuurstimuleringsproject dat in 2020 van start ging.

Het project maakt het voor kinderen mogelijk om op een laagdrempelige manier en vaak gratis kennis te maken met de sportverenigingen en cultuurinstellingen in Altena. Men roept sportverenigingen en cultuurinstellingen op om zich bij dit project aan te sluiten. Zo kunnen kinderen een veelzijdig aanbod aangeboden krijgen.

Op www.sportcoachaltena.nl kunnen aanbieders hun proeflessen en activiteiten heel eenvoudig aanmelden. De gemeente hoopt dit project met elkaar tot een groot succes kunnen maken. Ook de aanbieders die zich vorig jaar hebben aangemeld moeten voor 22 september een nieuwe activiteit aanmelden om in het digitale boekje te komen. Het aanbod wordt binnenkort gepresenteerd in een digitaal Sjorsboekje, dat leerlingen van groep 1 tot en met 8 van alle basisscholen ontvangen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl