Nationale Nachtvlinder Nacht op Fort Giessen

Foto: Pixabay
10 september 2023, 13:45
Verlopen

GIESSEN - Altenatuur doet dit jaar weer mee aan de Nationale NachtvlinderNacht (NNN) die gehouden wordt op 16 september.

Door jaarlijks op het fort de nachtvlinders te tellen, heeft men inmiddels een aardig beeld van de nachtvlinders die voorkomen in Altena. Al meer dan 200 soorten staan op de lijst. Komt u ook kijken welke prachtige soorten nachtvlinders er deze keer op het doek vallen? Men start om 20.30 uur op Fort Giessen, dit omdat het dan al een beetje donker begint te worden. Afhankelijk van de aantallen vlinders die door de lampen zullen worden aangetrokken, wat afhangt van het weer, gaat u door tot ongeveer 23.30 uur.

U bent van harte welkom om mee te kijken, ook al is het maar voor een kwartiertje. Men determineert de vlinders en laat ze uiteraard ook weer vrij. Kijk ook op altenatuur.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl