Groep 8 kan weer inschrijven voor Anglia-lessen op het Altena College

Foto: Aangeleverd
22 september 2023, 21:55
Verlopen

SLEEUWIJK - Zit jij in groep acht en wil je nog beter worden in Engels? Schrijf je dan in voor lessen Anglia op het Altena College in Sleeuwijk. In maximaal tien middagen krijg jij in kleine groepjes les, afgestemd op jouw niveau. De lessen beginnen in december en duren tot begin april.

De Anglia-lessen worden op dinsdag- en donderdagmiddag gegeven van 15.45 tot 16.45 uur. Bij je inschrijving kan je aangeven welke dag jou het beste uitkomt. In april sluit je jouw Anglia-avontuur af met een examen en in juni met een feestelijke diploma-uitreiking. De lessen worden gegeven door docenten van het Altena College, samen met bovenbouwleerlingen die het Anglia-examen op het hoogste niveau hebben afgelegd. Als je meedoet aan Anglia, heb je een voorsprong als je op de middelbare school met Engels verder gaat. Bovendien maak je op een leuke manier alvast kennis met de middelbare school.

Het Altena College is al ruim vijftien jaar een Anglia-school. In de brugklas en in havo/atheneum 3 volgen alle leerlingen lessen Anglia, in de andere leerjaren is het een keuzevak. Je kunt op het Altena College tot het hoogste niveau Anglia-examen doen. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar anglia@altenacollege.nl. De inschrijving start vanaf dinsdag 3 oktober a.s. om 19.00 uur en staat open tot donderdag 12 oktober via de website www.altenaengels.nl, onder het kopje ‘Anglia’ of via de link op de publieke website van het Altena College.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl