Roparun team Altena zoekt nieuwe leden

Foto: Aangeleverd
22 september 2023, 21:49
Verlopen

ALTENA - In 2012 stond Roparun team Almkerk voor het eerst aan de start van de Roparun. Door de jaren heen zamelde het team vele duizenden euro’s in voor het goede doel. Dit jaar kreeg het team een nieuwe naam: Roparun team Altena 280.

Dankzij hun inspanningen, trouwe sponsoren, acties en donaties konden zij dit jaar een bedrag overmaken naar Roparun van maar liefst 16.500 euro. Het geld gaat naar diverse initiatieven voor de palliatieve zorg aan mensen met kanker. Het motto van de Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, daar waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

De Roparun is een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Het team bestaat uit lopers, fietsers, chauffeurs, navigators en verzorgers. De laatste jaren liep de route van ruim 500 kilometer geheel door Nederland. Op dit moment is nog niet duidelijk of er in het pinksterweekend van 2024 kan worden gestart vanuit Parijs. Ook in 2024 wil het enthousiaste team uit Altena weer aan de start staan van de Roparun en zo veel mogelijk geld inzamelen. Daarvoor zijn zij nog op zoek naar enthousiastelingen die met hen de uitdaging aan willen gaan. Ben jij loper, fietser, navigator, of wil je helpen in het basiskamp? Wil je je inspannen voor een geweldig doel? Voor meer informatie en ook voor sponsoring kun je contact opnemen via info@altena280.nl of 0642216585.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl