Bijeenkomsten ‘Investeer in je gezin’

Foto: hervormdrijswijknb.nl
24 september 2023, 14:24
Verlopen

RIJSWIJK - Voor Giessen, Rijswijk en omstreken worden er vijf bijeenkomsten georganiseerd voor ouders met jonge kinderen. Deze bijeenkomsten zullen plaatsvinden in de gloednieuwe ‘Koffiehuiskamer aan d’n dijk’ in de Hervormde Kerk van Rijswijk.

Opvoeden klinkt makkelijker dan het is en daarom heeft Alpha Nederland een Parenting Children Course ontwikkeld. De cursus is voor een breed publiek toegankelijk. De eerste keer dat men hiermee aan de slag gaat is op woensdag 11 oktober vanaf 20.00 uur. Als er genoeg animo is, is de organisatie van plan om op een later moment ook de tieners-variant aan te bieden.

Kijk voor meer informatie op www.hervormdrijswijknb.nl of kom vrijblijvend langs tijdens de inloopavond. Het adres is Maasdijk 27.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl