Spelen met je eten! Kom langs en proef

Foto: Archief
24 september 2023, 14:14
Verlopen

ALMKERK - Kom spelen met je eten! Weten wat je eet, betekent ook weten wat je met je eten kan doen. Om te weten wat je met je eten kan, wil je weten waar het vandaan komt, wat er in zit, hoe het smaakt. Om daar achter te komen vindt Campus Almkerk dat je juist moet spelen met je eten.

Met deze manier van denken wil Campus Almkerk creativiteit samen met natuurvriendelijke voedselproductie de keuken in brengen. Wil jij weten wat het effect is van jouw maaltijd? Wil je ontdekken hoe je door te spelen met je eten veel te weten kunt komen over jouw voedsel? Kom dan langs op het event ‘Spelen met je eten!’ speciaal voor kinderen en ontdek wat er allemaal te spelen valt. Kom langs tijdens de inloopmiddag en proef.

De Campus Almkerk is een plek voor innovatie op het gebied van landbouw en duurzaamheid. De boerderij voorziet in een maatschappelijke behoefte waarin leefbaarheid, voedselproductie, als ook duurzaamheid en innovatie een belangrijke rol spelen. Alle kinderen zijn, met hun ouders, van harte welkom aan De Laagt 16 in Almkerk op 14 oktober van 13.00 tot 16.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl