Marianne Vos komende winter niet aan start bij veldritten

Foto: Archief
2 oktober 2023, 21:51
Verlopen

BABYLONIËNBROEK - Marianne Vos zal de komende winter niet aan de start staan bij veldritten.

De 36-jarige wielrenster uit Babyloniënbroek is in augustus geopereerd aan een liesslagader en kon pas afgelopen de training hervatten. In overleg met haar nieuwe coach Rutger Tijssen heeft Vos besloten te werken aan een goede basis voor het wegseizoen.

Vos heeft afgelopen week voor het eerst weer voorzichtig kunnen trainen en gaat haar activiteiten op de fiets weer langzaam uitbouwen. ‘Het belangrijkste is een goede basis opbouwen. Dat betekent dat ik geen crossen heb gepland’, schrijft ze op Instagram.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl