Nieuwe woonomgeving aan Hoogstraat, Plein en Amerscamp in Werkendam: verkoop start bijna

Foto: Archief
2 oktober 2023, 21:50
Verlopen

WERKENDAM - Op de locatie tussen de Hoogstraat, Plein en de Amerscamp in Werkendam ontwikkelen Bogor Projectontwikkeling en Tankens Projectontwikkeling een appartementencomplex met de naam ‘De Werf’.

Op de locatie zijn nu een aantal verouderde winkels gevestigd. Op de locatie komen 25 appartementen met minimaal één eigen overdekte parkeerplek. Op 14 oktober om 10.00 uur start de verkoop van de appartementen op de locatie de Amerscamp 14 in Werkendam.

Bezoekers krijgen dan een overzicht van de appartementen te zien en bij interesse kan direct ingeschreven worden. Op een later moment vindt een loting plaats bij een notaris. Voor meer informatie kan gekeken worden op www.dewerfwerkendam.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl