ZVDO’74 pakt drie punten in Eindhoven

Foto: Archief
9 oktober 2023, 20:27
Verlopen

ANDEL - Afgelopen weekend hebben de heren van ZVDO'74 tegen het eerste team van Aegir gestreden.

Vorig seizoen heeft Aegir twee keer winst behaald. Aan ZVDO’74 om dat nu om te draaien. De eerste periode verliep wat stroef en waren de heren aan het aftasten. Een keer werd er gescoord door de gastploeg. De tweede periode lieten de heren van ZVDO’74 nogal wat steken vallen. Voordelen in het water, zoals een man-meersituatie, werden niet benut. De score bleef hangen op 1-2.

De derde periode ging het tempo iets omhoog. De heren uit Altena bleven zwemmen. De heren van Aegir hielden meer voet bij stuk en sloegen toe wanneer het kon. Met een spannende stand van 4-4 ging de vierde periode van start. Jan-Willem Vaneker, Mathé van Noorloos en Casper Robertus konden alle drie scoren. Het werd uiteindelijk 5-8.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl