Open Andel Darttoernooi

Foto: Archief
13 oktober 2023, 20:59
Verlopen

ANDEL - Zin in een ouderwets gezellig avondje darten? Kom dan naar het Open Andel Fun Darts toernooi op vrijdag 10 november.

Andels Fanfare Corps organiseert ieder jaar het darttoernooi Open Andel in Andel. Een gezelligheids darttoernooi, waar iedereen aan deel kan nemen. Begin november komen darters uit de gemeente Altena, uit de provincie Noord-Brabant en uit heel Nederland naar de dartlocatie aan de Middenweg 23 in Andel. Zij darten mee op het jaarlijkse darttoernooi Open Andel.

Bij een darttoernooi hoort ook publiek, dus ook supporters zijn van harte welkom. Kom gewoon gezellig eens aan om de darters aan te moedigen. Een hapje, een drankje en muziek zullen deze avond niet ontbreken. Inschrijven kan via openandel@gmail.com of via 06 224 814 37.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl