Jongerenwerk Altena organiseert voor de tweede keer het Carspottersevent in Sleeuwijk

Foto: Ter illustratie
20 oktober 2023, 17:38
Verlopen

SLEEUWIJK - Het jongerenwerk van gemeente Altena houdt zaterdag 28 oktober een Carspottersevent voor jongeren van 12 tot 18 jaar uit Altena.

Houd je van toffe auto’s, ben je carspotter of wil je graag meer weten over hoe jij de beste autofoto’s maakt? Schrijf je dan gratis in voor het tweede Carspottersevent in Altena. In samenwerking met Maasdijk Auto’s en KGX Visuals worden drie workshoprondes van één uur gehouden. In de workshop leer je van een professionele carspotter hoe je de mooiste autofoto maakt. Het Carspottersevent wordt dit jaar gehouden bij Camping de La Rue in Sleeuwijk. Wethouder Shah Sheikkariem: “Samen leven en ontmoeten vinden we belangrijk binnen gemeente Altena. Voor jong en oud. Vorig jaar was ik bij de prijsuitreiking van het allereerste Carspottersevent. Ik ben er trots op dat het evenement mede dankzij het grote enthousiasme van de jongeren ook dit weer gehouden wordt. Daar doen we het voor!”

Door mee te doen aan de workshop maak je kans op deze gave prijs. Na afloop van het Carspottersevent krijg je een paar weken de tijd om foto’s te bewerken en je mooiste foto op te sturen naar de organisatie. Alle foto’s worden op een mooi doek geprint. Een paar weken na het evenement beoordeeld door professionals. De winnaar met de beste foto mag een ritje meerijden in een van de toffe auto’s van Maasdijk en iedereen krijgt een geprinte versie van zijn of haar beste foto mee naar huis. Om mee te kunnen doen aan het evenement heb je een eigen camera of telefoon nodig. Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht, dit kan via jongerenwerk-altena.eventbrite.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl