Maaswaarden ouderenzorg, locatie Wijkestein zoekt vrijwillige collega’s

Foto: Archief
20 oktober 2023, 17:49
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Vindt u het leuk om mee te helpen bij een activiteit of een ontbijtje? Of houdt u van spelletjes doen of bent u creatief? Dan is vrijwillige collega worden bij Maaswaarden ouderenzorg vast iets voor u.

In een ontspannen sfeer draagt u bij aan het welzijn van de bewoners. Er zijn veel mogelijkheden, te denken valt aan: Meehelpen bij het ontbijt op afdeling de Haven (ouderen met dementie) en het koffiemoment op diverse ochtenden van 8.00 tot 10.30 uur. Bewoners halen en brengen van de afdelingen naar de fysioruimte op maandag en donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Meehelpen bij de wekelijkse creatieve-middag op dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Meehelpen bij de wekelijkse spelletjesmiddag op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur of gastvrouw/heer in het atrium bij de Huts-Spot op maandag of dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Nieuwsgierig geworden of interesse? Neem dan contact op met Bert Noorloos, via telefoonnummer 0416-698400 of mail naar b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl